kenmy-logo
interieur

Zoekt u een bedrijf die uw woning inricht? Kennemerland Home Deco maakt het voor u.

Kennemerland Home Deco gaat samen met u het perfecte interieur maken naar uw wensen. Kennemerland zorgt voor uw gehele interieur van vloer tot gordijnen.

Kennemerland Home Deco

interieur-homedeco-amstelveen

Kennemerland is een bedrijf met al jarenlange ervaring in het maken van interieurs voor particulieren

Mijn ervaring met Kennemerland Home Deco

Vorige maand ben ik op mezelf gaan wonen, daarom zocht ik een bedrijf die mijn interieur kon maken, Zelf had ik wel wensen maar had geen idee hoe ik het in mijn interieur kon verwerken. Ik kwam uit op Kennemerland Home Deco, een super bedrijf met al veel mooie ontwerpen. Eerst een afspraak om te praten over mijn wensen en de mogelijkheden. Heel goed gesprek gehad en al een stuk verder met het plan. Home Deco kwam daarna bij mij thuis kijken om een plan te maken en een opzet wat het allemaal zou gaan kosten. Het was een zeer nette prijs, en ben in zee gegaan met Home Deco 2 weken later begonnen ze aan het huis. Na 1 week was het al klaar, super mooi geworden en respect voor Kennemerland Home Deco. Ik zou het iedereen aanraden.