logo
Tuin

Onze tuin is erg mooi opgeknapt door Schouten Hoveniers

Mijn moeder is sinds een aantal weken verhuisd naar haar nieuwe woning in Arnhem. De tuin van haar nieuwe woning lag er echter wel erg slecht en verwaarloosd bij. We gingen daarom ook samen op het internet op zoek naar een hovenier in de buurt van Arnhem. nadat we een tijdje op het internet op zoek waren geweest kwamen we uit op de website van Schouten Hoveniers.

De website van Schouten Hoveniers

toen we terecht kwamen op de website van Schouten Hoveniers kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website zijn onder andere ook erg veel afbeeldingen te vinden van voorgaande  klussen die het bedrijf heeft afgerond. Deze afbeeldingen sprak mijn moeder erg aan omdat deze tuinen erg erg mooi uitzagen. Ze wilde dit ook graag voor haar achtertuin dus ze besloot om contact met het bedrijf op te nemen om haar achtertuin op te laten knappen door Schouten Hoveniers.  

tuinaanleg

Erg vriendelijk geholpen en een goed resultaat

Mijn moeder besloot na het lezen van de informatie om contact met het bedrijf op te nemen. Ze werd erg vriendelijk te woord gestaan en ze besloot om samen met het bedrijf in gesprek te gaan. Ze had haar wensen voorgelegd en hier heeft Schouten Hoveniers vervolgens ook rekening mee gehouden. De tuin is inmiddels opgeknapt en mijn moeder is erg tevreden met het resultaat.