Timmerbedrijf van de valk
Wonen

Kwaliteits kozijnen van Timmerbedrijf de Valk

Mijn ouders wonen al een erg lange tijd in Nijmegen. De kozijnen waren echter in een erg slechte staat. Daarom gingen we ook op het internet op zoek naar een timmerbedrijf bij ons in de buurt die kwaliteitskozijnen aanbiedt. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we uiteindelijk terecht op de website van Timmerbedrijf van de valk.

De website van timmerbedrijf van de Valk

Toen we terecht kwamen op de website van Timmerbedrijf van de valk kwamen we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website is erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt Het bedrijf heeft al meer dan 25 jaar ervaring in het maken en plaatsen van kozijnen. Het timmerbedrijf biedt kozijnen aan van een erg goede kwaliteit. Daarom besloten mijn ouders ook om contact met het bedrijf op te nemen om nieuwe kozijnen voor de woning te laten maken.

Aankoop van nieuwe kozijnen bij Timmerbedrijf van de valk

Mijn ouders hadden na het lezen van de informatie contact met het bedrijf opgenomen. Ze werden door een van de medewerkers erg vriendelijk te woord gestaan en uitgebreid geholpen met het maken van de juiste keuze.