Onstein Meubelen
meubels

Erg vriendelijk contact met Onstein Meubelen

Ik ben een aantal dagen geleden samen met mijn ouders verhuisd naar onze nieuwe woning in Zutphen. We hadden contact opgenomen met Onstein meubelen voor nieuwe meubels. Mijn ouders wilde namelijk graag nog een aantal nieuwe meubels halen voor in ons nieuwe hui. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan kwamen we terecht op de website van Onstein Meubelen. 

Onstein Meubelen

De website van Onstein Meubelen 

Toen we terecht kwamen op de website van Onstein Meubelen waken we terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden over het bedrijf en over de meubels die het bedrijf aanbiedt. De informatie sprak ons erg aan waardoor mijn ouders besloten contact met het bedrijf op te nemen voor advies. We besloten uiteindelijk om een bezoek te brengen aan de winkel.

meubelen kopen

Erg vriendelijk contact met een van de medewerkers

We werden door een van de medewerkers erg vriendelijk geholpen. Mijn ouders besloten vervolgens om over te gaan tot een aankoop van een aantal nieuwe meubels. De meubels werden erg snel geleverde n we zijn erg tevreden over Onstein Meubelen. We raden het bedrijf daarom aan iedereen aan die op zoek is naar mooie meubels voor een voordelige prijs. .